Home / Tag Archives: deshmitar

Tag Archives: deshmitar

Gjykata ndërkombëtare nuk mund të fajësojë thjesht për shkak të një dëshmitari!

Intervistë ekskluzive me Clint Williamson Gazetarja Besmira Pelushaj: Zoti Williamson, faleminderit që ju bashkuat kësaj interviste në televizionin Ora në Tiranë, Shqipëri! John Clint Williamson: Kënaqësia është imja! Gazetarja Besmira Pelushaj: Zoti Williamson a shikoni ju një lidhje mes aktakuzave të prokurorit special dhe raportit tuaj të hetimit? John Clint …

Read More »