Home / Tag Archives: depresion

Tag Archives: depresion

Pas COVID vjen depresioni

Midis më shumë se 3,900 njerëzve që kishin kaluar Covid-19, të anketuar, midis majit të 2020-ës dhe janarit të 2021-shit, 52% pranuan se pësuan simptoma të depresionit dhe studiuesit përmes seancave psikologjike e vërtetuan këtë fakt me secilin subjekt. “Njerëzit të cilët kanë qenë me COVID-19 mund të përjetojnë simptoma …

Read More »