Home / Tag Archives: denon censurimin

Tag Archives: denon censurimin

Vokshi dënon censurimin e gazetarëve nëpërmjet regjisë së Kuvendit: Vendim anti-kushtetues

Ish-Kryetarja e Komisionit të Medias, Albana Vokshi, në fjalën e mbajtur në  Konferencën e Lidhjes Demokratike të Grave te Shqiperise, dënoi vendimin e Kuvendit për të ndaluar pjesëmarrjen e gazetarëve në sallën e komisioneve parlamentare, Vokshi e cilësoi këtë vendim, si anti-demokratik dhe jo kushtetues, si dhe theksoi se pa …

Read More »