Home / Tag Archives: dendias

Tag Archives: dendias

Dendias, – (ministri i jashtëm grek) – vëllai ynë prej gjaku

Bujar Xhaferri/ Mbiemri i ministrit të jashtëm grek “Dendias “, i shqiptuar në gjuhën greke dhendhiàs” duket haptazi që është një kompozit e shumësit të fjalës dele (dhën) dhe fjalës dhi, ;”dhën-dhia”….pra, ministri grek duket se ka për eponim një “nofkë” të gjuhës shqipe të zhargonit të labërishtes, kurveleshit apo …

Read More »