Home / Tag Archives: demokraci

Tag Archives: demokraci

Kriza e demokracisë frënge është vetëm një simptomë e krizës së demokracisë liberale

Nga Ridvan PESHKOPIA- Demokracia liberale e ka kryer tashmë ciklin e vet dhe nuk mundet t’i ofrojë më asgjë njerëzimit. Ngritja e Kinës, rritja e shpejtë ekonomike e Vietnamit dhe rikthimi i Rusisë si fuqi rajonale, por sidomos arritjet spektakolare socio-ekonomike të Kilit nën udhëheqjen e Gjeneralit Agusto Pinochet (1973-1989) …

Read More »