Home / Tag Archives: Delta

Tag Archives: Delta

Amerikanët ngren alarmin: Varianti “Delta” ndër viruset më ngjitëse që njeh shkenca

Zyrtarët amerikanë të shëndetësisë kanë paralajmëruar se varianti “Delta” i coronavirusit është ndër viruset më ngjitëse që njeh shkenca. Përgjatë një konference virtuale shtypi, drejtoresha e Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, Rochelle Walensky, cilëson se varianti Delta i coronavirusit është një nga viruset më ngjitëse që ajo ka …

Read More »