Home / Tag Archives: deklarate

Tag Archives: deklarate

Deklaratë e Unionit të Gazetarëve Shqiptarë

Gazetari Vladimir Muçaj fiton pafajësinë ndaj akuzës policore. Unioni i Gazetarëve Shqiptarë tërheq vëmendjen ndaj deklaratave replikuese dhe intimiduese të Policisë së Shtetit, për raportimin e pavarur të gazetarëve Tiranë më 12.10.2020 Ka përfunduar sot në Gjykatën e Faktit të qarkut Fier procesi gjyqësor ndaj gazetarit Vladimir Muçaj, i nisur …

Read More »