Home / Tag Archives: deklarata

Tag Archives: deklarata

Deklarata idiote e KM

 Elvis HOXHA- Deklarata më idiote e KM-së: Shteti sekret i bashkimit evropian na i dha vaksinën dhe do të na mbajë gjallë vetëm ngaqë keni KM Edi Ramën. Nuk e di se si arritëm deri te kjo gradë e idiotësisë. Por jo vetëm kaq. Është edhe ligësia që nuk ka …

Read More »

I quajti qeniet njerëzore derra dhe skllevër, deputetja italiane trondit parlamentin me deklaratën e saj

Më 14 Maj 2020, deputetja Sara Cunial , e njohur më parë si “Lëvizja 5-yje” por tashmë No-Vax,  e cila i përcaktonte vaksinimet me termin “genocid”, foli në Dhomën e Deputetëve me një fjalim polemik, plot me teori të shumta konspirative për koronavirusin (dhe jo vetëm kaq). Ndërhyrja e eurodeputetes fillon …

Read More »