Home / Tag Archives: Dejvi Dervishi

Tag Archives: Dejvi Dervishi

Kultit të Verës!

Dejvi Dervishi Kam humbur besimin në ngjarjet e mëdha që duken se trondisin opinionin e popullit, sidomos kur ato shoqërohen me zhurma dhe tym. Cfarë dini ju për Dionisin ? A nuk ndikon cdo shpikje në zhvillim të politikave mbi tokë ? Si mendoni se ka ndikuar “Vera” e Dionisit …

Read More »