Home / Tag Archives: debore

Tag Archives: debore

Dëborë në pranverë, bllokohet rruga në Llogara

Kthimi i stinës së dimrit në fillimPrilli është shoqëruar me reshje dëbore në juglindje dhe në zonën e Llogorasë. Reshjet e dëborës kanë shkaktuar probleme në qarkuillimin e automjeteve, njofton Autoriteti Rrugor Shqiptar. “Në juglindje të vendit, në veri dhe në Qafën e Llogarasë ka pasur reshje bore pa sjellë …

Read More »