Home / Tag Archives: covid19 Itali

Tag Archives: covid19 Itali

Itali/ Autorizohet kurimit me “plazmë imune” kundër Covid-19 /Ja si funksionon dhe kosto që ka(DETAJE)

Autoritetet italiane të Institutit të Shëndetit Publik dhe të Agjencisë Kombëtare të Barmave kanë autorizuar nisjen e një studimi kombëtar krahasues për të vlerësuar efikasitetin e terapisë e kurimit me plazma tek pacientët e infektuar nga Covid 19. Analizat e konkluzionet e këtij studimi mund të lejojnë më pas krijimin …

Read More »