Home / Tag Archives: Covid-19

Tag Archives: Covid-19

Çfarë dihet për pilulat Covid-19?

Kompania farmaceutike amerikane Pfizer të martën konfirmoi se Paxlovid, ilaçi i saj i ri kundër Covid-19, ka dhënë rezultate efikase. Pilulat e prodhuara nga Pfizer mund të jenë trajtimi i parë me të vërtetë efektiv për sëmundjen e koronavirusit, së bashku me molnupiravir, një ilaç i zhvilluar nga kompania farmaceutike …

Read More »

Metoda e re që frenon 95% përhapjen e COVID-19

Një çamçakëz antiviral i projektuar posaçërisht mund t’i shtohet kërkimit të mjeteve efektive për ndalimin dhe çrrënjosjen e pandemisë. A mund të nënkuptojë një çamçakëz fundin e pandemisë COVID-19? Shkencëtarët amerikanë po krijojnë një çamçakëz posaçërisht për të kontrolluar koronavirusin SARS-CoV-2. Dr. Grace C Roberts shpjegon se si funksionon dhe …

Read More »