Home / Tag Archives: cmimi

Tag Archives: cmimi

Jepet çmimi Nobel për paqen, kush e fitoi

Komiteti Nobel-it shpalli të premten fituesin e asaj që shumë e konsiderojnë si çmimin më prestigjoz të botës. Programit Botëror të Ushqimit që vepron në Organizatën e Kombeve të Bashkuara i është dhënë Çmimi Nobel për Paqen 2020, për “përpjekjet në luftën kundër urisë.” I krijuar për herë të parë …

Read More »

Çmimi që paguan Kosova

Po shihet suksesi i madh i delegacionit kosovar në Washington: pas kthimit në Prishtinë, Kosova e vogël, e varfër dhe e pafuqishme – falë paaftësisë së klasës së korruptuar politike – është bërë “top loje” në fushatën elektorale amerikane. Ithtarët e Donald Trumpit po përpiqen që “marrëveshjen” e nënshkruar ta …

Read More »