Home / Tag Archives: Cmimi europian

Tag Archives: Cmimi europian

Mes emrave të njohur të letërsisë europiane, Enkel Demi shpallet fitues i çmimit të rëndësishëm

Gazetari dhe shkrimtari Enkel Demi është shpallur fitues i Çmimit Europian të Letërsisë 2021 për Shqipërinë. Ishte pikërisht romani “Flama” që bëri gazetarin me emrin e artit Tom Kuka të rrëmbente këtë çmim të rëndësishëm letrar. Ndërkohë vihet re që Demi renditet mes emrave të njohur, që po ashtu janë …

Read More »