Home / Tag Archives: cmimet

Tag Archives: cmimet

UGSH kremton 15 vjetorin e themelimit, shpall konkursin për çmimet për gazetarinë ekonomike

Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, me mbështetje të JTI shpall konkursin për dhënien e çmimeve “Vangjush Gambeta 2020”, për raportimin më të mirë ekonomik të publikuar gjatë këtij viti, nga gazetarë ekonomikë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Konkursi përfshin shkrimin më të mirë ekonomik të botuar në shtypin e shkruar, përkatësisht …

Read More »