Home / Tag Archives: civilizim

Tag Archives: civilizim

Civilizimi

Nga Astrit LULUSHI- Më shumë njerëz, më qytetërim – do të thoni. Gabim. Është jetë në xhungël. Qytetërimi lindi ku kishte më pak njerëz. Rajone të thata ose gjysmë të thata, dhe jo ato me klimë të butë e kushte më të favorshme për jetesë, panë ngritjen e civilizimeve të …

Read More »