Home / Tag Archives: cigare

Tag Archives: cigare

Si mund të fitosh një cigare marijuanë nga shteti në SHBA

Washington-i ka vendosur të shpërblejë me një cigare marijuanë të gjithë të rriturit mbi 21 vjeç të cilët vaksinohen. Si pjesë e një përpjekje të quajtur “Joints for Jabs”, Bordi i Liquor dhe Kanabis i shtetit thotë se po lejon përkohësisht shitësit e licencuar të kanabisit të dhurojnë një cigare …

Read More »