Home / Tag Archives: Ciceroni

Tag Archives: Ciceroni

Unë, Moikomi dhe Ciceroni

Nga Ilir KADIA- Befas Moikomi ndali dhe më kapi për krahu me forcë. -Shiko,-tha,-Shekspiri!!!! Ishim në të dalë të shtëpisë muze të Shekspirit në Stratford mbi Avon dhe vërtet, një burrë me kafkë krejt si të Shekspirit,rrinte ulur në një karrige të thjeshtë.Ishte një nga ciceronët që shplodhej.Ama të ngjarë!!! …

Read More »