Home / Tag Archives: cfare dhet te konsumoni

Tag Archives: cfare dhet te konsumoni

Super Ushqimet e verës: Ja çfarë duhet të konsumoni!

Rrushi, manaferrat, manat e bardha, qershitë, fiqtë, shaqlqini, pjepri: Këto fruta qëndrojnë në majën e listës së ushqimeve me vlera antioksiduese. Përveç kësaj, te rrushi i kuq dhe te manaferrat, është zbuluar një substancë, e cila quhet “resveratrol” dhe ka efekte të pazëvendësueshme në organizëm. Resveratroli mendohet se luan rol …

Read More »