Home / Tag Archives: Cesk Zadeja

Tag Archives: Cesk Zadeja

Margariti: Çesk Zadeja, një muzikant i madh

Çesk Zadeja ka një krijimtari të pasur muzikore. Përveçse një muzikant i madh ai ishte dhe pedagog, që ndante me brezin e ri njohuritë për muzikën. Çesk Zadeja lindi në Shkodër, më 8 qershor të vitit 1927. Të martën më 8 qershor, ministrja e Kulturës Elva Margariti kujtoi kompozitorin Zadeja, …

Read More »