Home / Tag Archives: censure

Tag Archives: censure

Mediat sociale: Vija midis seleksionimit të materialit dhe censurës po zbehet gjithnjë e më shumë

Gjatë fazave të para të funksionimit të mediave sociale përzgjedhja dhe redaktimi (moderimi) i përmbajtjes së mediave sociale kryhej zakonisht nga përdorues, redaktorë vullnetarë, ose secila kompani e përpunonte vetë materialin e saj.  Në ditët e sotme, liria e fjalës në mediat sociale po i nënshtrohet një sistemi kompleks të …

Read More »