Home / Tag Archives: CDC

Tag Archives: CDC

Studimi/ CDC: Zyrat me shumë njerëz dhe call-centers,burim i stuhive për përhapjen e Covid-19

Tashmë, janë tre studime të botuara nga prestigjozja CDC (Center for Disease Control and Prevention – Qendra kombëtare amerikane për Kontrollin e Sëmundjeve Infektive) – të kryera përkatësisht në një restorant kinez, një qendër koreane të shërbimeve telefonike të tipit call-center dhe një praktikë amerikane të muzikës së korit – …

Read More »