Home / Tag Archives: Capitoll hill kuptimin

Tag Archives: Capitoll hill kuptimin

Kleptokracia po kërcënon demokracinë

Nga Edward LUCAS – * Këtë javë do të raportoj në një seancë dëgjimore në Capitol Hill mbi “Kuptimin e autoritarizmit dhe kleptokracisë në Rusi”. Unë jam i kënaqur që ligjvënësit amerikanë po e marrin seriozisht këtë çështje. Dhe do të doja që po kështu të silleshin edhe tjerët, veçanërisht …

Read More »