Home / Tag Archives: burgu i korfuzit

Tag Archives: burgu i korfuzit

“Këtu do të derdhet gjak”, tetë shqiptarë kërcënojnë drejtorin e burgut të Korfuzit

Kërcënimet nga një i burgosur shqiptar drejtuar Drejtorit të burgut të Korfuzit dhe informacioni që kishin shërbimet informative për drogë dhe armë brenda qelive, duket se kanë përshpejtuar hetimet në këtë IEVP. Mediat raportuan se një shqiptar i dënuar për krime të rënda, ka kërcenuar Drejtorin e Burgjeve në Greqi, …

Read More »