Home / Tag Archives: Burgjeve

Tag Archives: Burgjeve

Trajtimi i përmirësuar financiar për Policinë e Burgjeve, ja sa është shuma që do të përfitojnë

Qeveria ka miratuar trajtim financiar shtesë për punonjësit e Policisë së Burgjeve. Sot, Këshilli i Ministrave miratoi vendimin “Për trajtimin me pagë e shtesa mbi pagë dhe për procedurën e kompensimit financiar gjatë qëndrimit në punë të punonjësve të policisë së burgjeve”, i cili përcakton trajtimin me pagë, shtesën mbi …

Read More »