Home / Tag Archives: burg

Tag Archives: burg

– GREQIA ÇON NË BURG KRISI-AVGJI

Daniel CANA- (Agimi Artë) Sot në datën 22-10-2020, të gjitha televizionet dhe shtypi grek, janë përqëndruar në lajmin e bujshëm të dënimit të pjestarëve të organizatës së quajtur “ Krisi avgji”(Agimi i artë). Kjo organizatë është cilësuar nga të gjithë, brenda dhe jashtë Greqisë, si një organizatë fashiste, për idetë …

Read More »