Home / Tag Archives: Bullgaria

Tag Archives: Bullgaria

Bullgaria kushtëzon bisedimet për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në BE, Musliu: Luftë e brendshme politike

Bullgaria i ka dërguar një memorandum shpjegues Këshillit të Bashkimit Evropian, që përmban një pozicion frenues mbi pranimin e Maqedonisë së Veriut në Bashkim. Dokumenti mbështetet nga të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Asamblenë Kombëtare. Memorandumi shprehet qartë se Shkupi duhet t’i përmbahet në mënyrë rigoroze parimeve dhe vlerave …

Read More »