Home / Tag Archives: botimeve

Tag Archives: botimeve

“STIMULUESIT E BOTIMEVE TË MIA TË PARA”

Ndoc Gjetja/ Si mirënjohje në 89-vjetorin e lindjes së DRITËRO AGOLLIT “STIMULUESIT E BOTIMEVE TË MIA TË PARA” Që në vitin e parë të universitetit, miku im dhe poeti RUDOLF MARKU, shfrytëzoi rastin e njohjes me poetin FATOS ARAPI, për t’i dhënë atij të lexojë një fletore me poezitë e …

Read More »