Home / Tag Archives: Bob Dylan

Tag Archives: Bob Dylan

Bob Dylan: Kohë e gjatë ka kaluar

Kohë e gjatë ka kaluar Prindërit më rritën me shumë butësi, isha biri i vetëm i tyre, në rini koka m’u turbullua dhe braktisa shtëpinë time kur mbusha trembëdhjetë pranvera. Oh, kohë e gjatë ka kaluar dhe vazhdon e kalon, koha nuk ndalet… Në perëndim të Teksasit nëpër gjithë ato …

Read More »