Home / Tag Archives: BLERJE

Tag Archives: BLERJE

Skandali me tenderin “Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit”

Aferat e bëra me uniformat e Policisë së Shtetit kanë qenë temë debati dhe denoncimesh mediatike e megjithatë deri më sot askush nga të përfshirët në to nuk është degjuar të hetohet. Prej muajsh në Prokurorinë e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar e Korrupsionit ( SPAK), zvendëskryetari i Parlamentit, deputeti …

Read More »