Home / Tag Archives: blerim latifi

Tag Archives: blerim latifi

Dreka e kobshme e janarit 1953

Nga Blerim LATIFI- Ishte janari i vitit 1953. Tito kishte lënë Beogradin dhe ishte nisur në drejtim të Splitit. Atje ishin bërë të gjitha përgatitjet e duhura për drekën speciale të cilën diktatori jugosllav po e shtronte për një mik të tij special. Fjala ishte për ministrin e punëve të …

Read More »