Home / Tag Archives: bisedimet

Tag Archives: bisedimet

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mirëpret rinisjen e bisedimeve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mirëpret rinisjen e bisedimeve mes Republikës së Kosovȅs dhe Republikës së Serbisë, për normalizimin e marrëdhënieve të tyre ndër-shtetërore. Këto bisedime të lehtësuara nga Bashkimi Europian dhe të mbështetura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës duhet të përfundojnë me njohjen e ndërsjellë, si rruga e vetme …

Read More »