Home / Tag Archives: bime

Tag Archives: bime

Përdorni këtë bimë dhe do të shëroni këto sëmundje që prekin shumicën e shqiptarëve

Vlerat shëndetësore të çajit të dafinave përfshijnë: aftësinë për të pastruar organizmin, ngadalësuar plakjen, përshpejtuar shërimin e plagëve. Po ashtu përdoret për të mbrojtur trupin nga bakteret, menaxhuar diabetin, përmirësuar shëndetin e zemrës, zbutur inflamacionin, zgjidhur problemet me frymëmarrjen dhe gjallëruar tretjen. Çaji i dafinës funksionin shumë mirë sidomos në …

Read More »