Home / Tag Archives: beteja ligjore

Tag Archives: beteja ligjore

Beteja ligjore për deportimin e kriminelëve shqiptarë, Daily Mail: Loja “macia dhe miu” i kushton taksapaguesve tanë 200 milionë pound në vit

Mediat britanike i kanë kushtuar këtë të diel një artikull sjelljes së dhjetëra kriminelëve në Britaninë e Madhe, të cilët kanë gjetur një mënyrë për të shmangur deportimin e tyre në vendet e origjinës. Për Daily Mail, betejat ligjore në gjykata për deportimet e këtyre kriminelëve, mes të cilëve dhe …

Read More »