Home / Tag Archives: Besnik Sykja

Tag Archives: Besnik Sykja

Besnik Sykja, Shkencëtari shqiptar pa pasues

(Besnik Sykja shkencëtari shkodran që la gjurmë në universitetet e Suedisë) Besnik Sykja u lind në qytetin e Shkodrës më 1948 në një familje qytetare me tradita patriotike. Mësimet e para i mori në qytetin e Shkodrës me rezultate të shkëlqyera. Pasion të veçantë kishte lëndët ekzakte dhe dëshira e …

Read More »