Home / Tag Archives: Besa Shahini

Tag Archives: Besa Shahini

Akademiku i njohur Artan Fuga “shpërthen” ashpër kundër ministres së Arsimit: “Besa Shahini mos na vrit!”

Akademiku Artan Fuga ka dalë kundër ministres së Arsimit Besa Shahini pas vendimit të kësaj të fundit për të rikthyer në auditore në muajin Qershor studentët e viteve të fundit Bachelor dhe Master Në një reagim të gjatë në Facebook, Artan Fuga shkruan se ky vendim është një “bombë bakteorologjike”. …

Read More »