Home / Tag Archives: berberet

Tag Archives: berberet

Shqipëria është zgjuar më e lirë! Nga sot 14 bashki i shtohen “zonave të gjelbra”, hapen parukeritë dhe klinikat dentare

Shqipëria zgjohet sot me disa masa lehtësuese përsa i përket përhapjes së koronavirusit. Prej 2 muajsh mbyllje, sot do të lejohen të zhvillojnë aktivitetin e tyre parukeritë, berberët, klinikat dentare dhe dyqanet në qendrat tregtare. Ndër të tjera zonave të gjelbra do t’i shtohen dhe 14 bashki të tjera, veç …

Read More »