Home / Tag Archives: Bejtja

Tag Archives: Bejtja

Dita 15 e grevës së urisë/ Naftëtarët e Ballshit paralajmërojnë bllokim rrugësh, Bejtja: “Fajin e ka Berisha”

Mungesa e ndërhyrjes së qeverisë për të zgjidhur çështjen e naftëtarëve të Ballshit, vjen si pasojë e pafuqisë ligjore. Këtë të hënë Ilir Bejtja zv. ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave, bën fajtor për këtë situatë, formën e privatizimit të Rafinerisë të Naftës, të cilën …

Read More »