Home / Tag Archives: bejne

Tag Archives: bejne

Hyjnë në fuqi masat e reja antiCovid në Maqedoninë e Veriut, ja me çfarë kanë të bëjnë

Në Maqedoninë e Veriut, të mërkurën kanë hyrë në fuqi masat e reja kufizuese për mbrojtje nga koronavirusi, e që kryesisht kanë të bëjnë me transportin publik, punën e objekteve të gastronomisë dhe administratën publike. Vendimi i qeverisë parasheh që të gjitha lokalet dhe restorantet të punojnë deri në orën …

Read More »

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm çdo mëngjes

Ndërkohë që t’i shtyn alarmin çdo 5 minuta, dikush tjetër është zgjuar, i ka thënë “mirëmëngjes” njerëzve përreth dhe ka nisur rutinën. Po, i doli koha të bëjë shumë gjëra para se të dalë, prandaj suksesi i tyre s’është fare i rastësishëm. Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm çdo mëngjes? 1. …

Read More »