Home / Tag Archives: BEHAR GJOKA

Tag Archives: BEHAR GJOKA

Poetika e poezisë së dashurisë

Nga Behar GJOKA – Libri me poezi i titulluar Princi i Dashurisë, i poetit të mirënjohur të letrave shqipe, Lefter Çipa, padyshim i derdhur në një sinkretikë poetike të beftë, pra të një gërshetimi të vetëdijshëm të librores dhe orales, jep të plotë përpara lexuesit edhe botën që parapëlqen më …

Read More »