Home / Tag Archives: befasohuni

Tag Archives: befasohuni

Do të befasoheni kur të mësoni se cilat sëmundje kurojnë

Bërthamat e hurmave të Arabisë ndihmojnë mëlçinë dhe veshkat dhe i mbrojnë ato nga toksinat. Këto bërthama janë të dobishme edhe kundër diabetit. Ato janë të pasura me antioksidantë dhe parandalojnë dëmet e shkaktuara në ADN-në tonë, por edhe infeksionet virale. Vlerat shëndetësore të bërthamave të hurmave të Arabisë Diabeti …

Read More »