Home / Tag Archives: bastardet

Tag Archives: bastardet

Bastardët po negociojnë me Greqinë për detin

Nga Spartak NGJELA – Të gjithë këta bastardë që kanë negociuar dhe po negociojnë me Greqinë për detin, pa hequr ajo ligjin e luftës kundër Shqipërisë, janë shitësit antishqiptare të interesit kombëtar. Por, Kryeministri shqiptar na nxori edhe një favor tjetër për Greqinë: kërkoi gjyq ndërkombëtar me ekspertë “të pavarur …

Read More »