Home / Tag Archives: bashkpunim

Tag Archives: bashkpunim

Thjeshtimi i procedurave doganore mes Shqipërisë dhe Kosovës do lehtësojë tregtinë mes dy vendeve

Lehtësimi i tregtisë dhe krijimi i një klime të favorshme për biznesin është një prioritet në bashkëpunimin midis dy Administratave Doganore të Shqipërisë dhe Kosovës. Gjatë një takimi bilateral midis krereve të Doganave të dy vendeve, Genti Gazheli dhe Agron Llugaliu, organizuar në Morinë, ku ishte i pranishëm dhe Ambasadori …

Read More »