Home / Tag Archives: Bashkimi Evropian

Tag Archives: Bashkimi Evropian

Këshilli i Evropës dhe Bashkimi Evropian mbështesin Shqipërinë në luftën kundër Korrupsionit dhe mbrojtjen e fjalës së lirë

Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës intensifikojë mbështetjen për konsolidimin e reformave kyçe për sigurimin e drejtësisë, luftës kundër korrupsionit, promovimin e diversitetit si dhe mbrojtjen e lirisë së fjalës në Shqipëri. Tiranë, 12 Mars 2021 – Programi i përbashkët i Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës “Instrumenti Horizontal për Ballkanin Perëndimor dhe …

Read More »