Home / Tag Archives: bashke

Tag Archives: bashke

Shokët e “Mjaft-it” bëhen bashkë në jug.

Përfundimi i zgjedhjeve, fitimi i mandatit të tretë dhe ngrohja e temperaturave, ka bërë që shumë prej politikanëve socialistë ti japin vetes disa ditë pushimi, pse jo dhe në bregdetin e jugut. Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj, së bashku me nënkryetarin Arbër Mazniku, dhe drejtorin e komunikimit në …

Read More »