Home / Tag Archives: barku

Tag Archives: barku

Mjekët japin informacionin e rëndësishëm: Barku i fryrë mund të fshehë këto 3 probleme serioze

10% deri 30% e popullsisë vuan nga fryrja. Problemet me tretjen, menstruacionet, kapsllëku dhe alergjitë ushqimore janë shkaqet më të zakonshme të fryrjes dhe zakonisht janë të përkohshme. Sidoqoftë, nëse bëhet kronike, atëherë mund të jetë një shenjë e diçkaje më problematike. Me këtë artikull ne dëshirojmë të tërheqim vëmendjen …

Read More »