Home / Tag Archives: Banka Boterore

Tag Archives: Banka Boterore

Raporti i errët i Bankës Botërore: Mbi 41% e shqiptarëve pritet të zhyten në varfëri, ekonomia do të shënojë rënie me -8.4%

Banka Botërore në raportin e saj të fundit të Rishikimit Ekonomik të vjeshtës për Europën dhe Azinë Qendrore evidenton në seksionin për Shqipërinë, se kriza po shton varfërinë, kryesisht përmes rritjes së papunësisë. Sipas vlerësimeve të bankës, pavarësisht masave që janë marrë, varfëria e moderuar (përqindja e popullsisë që jeton …

Read More »