Home / Tag Archives: ballkanit perendimor

Tag Archives: ballkanit perendimor

Forumi Rajonal për Punësimin e Grave: “Hendeku gjinor, ende i lartë në vendet e Ballkanit Perëndimor!”

Evis Nasto/ FORUMI RAJONAL PËR PUNËSIMIN E GRAVE HENDEKU GJINOR, ENDE I LARTË NË VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR Statusi i punësimit të vajzave dhe grave bëri bashkë për 2 ditë rresht mbi 80 pjesëmarrës, zyrtarë të lartë të shtetit shqiptar dhe të atyre të rajonit, donatorë të huaj në mbështetje …

Read More »