Home / Tag Archives: Ballkani

Tag Archives: Ballkani

Implikimet për Kosovën dhe Ballkanin/ Biden do të sjellë një eksperiencë personale dhe profesionale me fokusin e tij në Kosovë;

Linda Latifaj Zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të një rëndësie të veçantë që shtrihen përtej kufijve të saj. Në lidhje me Politikën e Jashtme të SHBA-ve, zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 ose mund të ruajnë status quo-në, ose të ndryshojnë drejtim. Më konkretisht, në lidhje me …

Read More »

Ballkani në turbulencë të madhe

Dr. KoçoDANAJ- I gjithe rajoni I Ballkanit ndodhet ne nje turbulence te madhe. Turbulence ne Serbi ku nuk ka Pluralizem politik. Zoti I vetem politik I Serbise eshte “Garashanini” Turbulence ne Mal te Zi ku ka me shume se kaq. Ka prag perplasjesh midis malazezeve dhe serbeve qe jetojne aty. …

Read More »