Home / Tag Archives: Azerbajxhanit dhe Armenisë

Tag Archives: Azerbajxhanit dhe Armenisë

Merr kthesën e papritur lufta mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, ndërhyn Rusia dhe lëshon paralajmërimin e fortë

Një takim konsultativ midis Rusisë, Azerbajxhanit dhe Armenisë u zhvillua në Moskë ku u diskutua mbi konfliktin në Malësinë e Karabakut. Raportohet se pas takimit, Armenia dhe Azerbajxhani kanë rënë dakord për një armëpushim dhe planifikojnë të fillojnë bisedime “thelbësore” mbi Nagorno-Karabakun. I organizuar me iniciativë të Rusisë, takimi u …

Read More »